2012-06-14

Опішня - осередок гончарної культури

Відкриваймо мальовничу Полтавщину:

Опішня - осередок гончарної культури

В Опішні завершився перший етап робіт по маркуванню туристичних шляхів. Так учасниками спільного проекту Мандруймо Полтавщиною було промарковано два цікавих маршрути: "Оглядовий" та "Міські Млини". Мандруючи створеними маршрутами, можна потрапити на давні городища, спробувати джерельної води, потрапити до музеїв та відвідати гончарний завод.
З 28 червня по 01 липня організатори запрошують любителів активного способу відпочинку (велотуристів, піших туристів) відвідати Опішню - осередок гончарної культури та пройтись чи проїхатись маркованими маршрутами та помилуватися околицями Опішні, взяти учать у різноманітних майстер-класах, відвідати музеї.
Туристам пропонують зупинитися в туристичному комплексі "Сатрий Хутір", де створено умови для розбивки наметів.
Над створенням маршрутів працювали представники Громадської організації "ВелоПолтава", Туристсько-спортивного клубу "Спеллерс", за підтримки Полтавської обласної федерації Федерації спортивного туризму України та  Туристичного комплексу "Старий хутір".
У Вас є чудова нагода відкрити для себе невідомі місця нашої мальовничої Полтавщини, доторкнутися до культурної спадщини нашого краю, побачити неймовірно гарні краєвиди. Не зволікайте, мандруйте...
адже «Мандри відкривають світ»

Немає коментарів:

Дописати коментар